Praktijkovername – Fysiotherapie Michel ten Bokum – Nijmegen

Welkom bij Fysiotherapie Michel ten Bokum

Fysiotherapie Michel ten Bokum is een eenmanspraktijk. Ik werk als zelfstandig fysiotherapeut en manueeltherapeut.

Praktijkovername

 

Beste patiënten,

 

Na bijna 45 jaar te hebben gewerkt als fysio-/manueeltherapeut en na meer dan 16 succesvolle jaren in mijn eigen praktijk als zzp’er, is het voor mij tijd om een nieuwe fase in mijn leven in te luiden. Mijn praktijk op de St Annastraat in Nijmegen ga ik overdragen aan andere zeer toegewijde collega’s, in verband met mijn pensionering. De overdrachtsdatum is maandag 24 juni 2024.

Een periode van bijna een jaar heb ik gezocht naar een ervaren fysio-/manueeltherapeut die de praktijk wil overnemen en voortzetten. De zoektocht heeft langer geduurd dan voorzien, omdat ik vervanging wilde hebben door een of meerdere collega’s aan wie ik mijn patiënten toe wil vertrouwen. Ik ben heel blij dat dat is gelukt!

Per 24 juni zal mijn praktijk worden voortgezet door (Lino Sunier en Thijs Kersten van) Functional Fysiotherapie. Deze praktijk heeft twee vestigingen in de buurt:

  • Nieuwe Mollenhutseweg 52, 6533HJ Nijmegen (in het pand van Crossfit Nijmegen)
  • Hatertseweg 23B, 6533AB Nijmegen (in het pand van The Kettlebell Club).

Website: www.functionalfysiotherapie.nl

Contact: via de website of via Lino: 06 11510128; Thijs: 06 23827553

De praktijk op de Sint Annastraat zal worden gesloten, omdat de vestigingen van zowel de Hatertseweg als aan de Nieuwe Mollenhutseweg om de hoek liggen.

Ik zou het leuk vinden om elkaar voor de laatste keer in mijn praktijk de hand te schudden en om jullie direct kennis te laten maken met mijn opvolgers, Lino en Thijs. Deze mogelijkheid is er op vrijdag 14 juni van 16.00-19.00u (St. Annastraat 288).

Ik kijk uit naar deze nieuwe fase van mijn leven, vol mogelijkheden en nieuwe avonturen. Maar ik wil ook nogmaals mijn diepe waardering uitspreken voor de steun en het vertrouwen dat u in mij en mijn praktijk hebt gesteld gedurende al die jaren. Dit vertrouwen gaat u naar mijn overtuiging ook zonder meer in Lino en Thijs krijgen.

Dank u wel!

Met vriendelijke groet,

Michel ten Bokum,
Sint Annastraat 288,
6525HD NIJMEGEN

https://www.tenbokum.nl

06-51792621